Activiteit

Hoera hoera! We hebben jullie een tijdje moeten missen, maar daar komt snel verandering in! Op zaterdag 19 september zetten we ons nieuwe JA-jaar in met een langverwachte startdag! Tingels zijn welkom tussen 13u30 en 14u in de Zandstraat, de Tinkies en Tyfoons worden op hetzelfde uur verwacht aan de lokalen in de Paul Gilsonstraat. Wij wachten echter nog op verdere concrete coronamaatregelen, dus zaken als locatie e.d. kunnen mogelijks nog wijzigen. Hou daarom onze Facebook- en Instagrampagina of site zeker in de gaten! Wij brengen jullie zo snel mogelijk op de hoogte! Wij kunnen alvast niet wachten om jullie lachende gezichtjes terug te zien! Tot dan! Groetjes van een enthousiaste leidingsploeg

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *