Covid-19

Door de aanhoudende kritieke coronasituatie hebben wij als leidingsploeg de beslissing genomen om vanaf de komende activiteit (zaterdag 14 november) te werken met inschrijvingen. Op deze manier kunnen we onze activiteiten nog veiliger laten verlopen en kunnen we het aantal leiding aanpassen naargelang het aantal aanwezige kinderen en hun noden. 

Het is zeker niet verplicht om je voor alle activiteiten in 1 keer in te schrijven. Je kan ook gewoon iedere week dit formulier opnieuw invullen als je liever later zou beslissen. De deadline hiervoor is telkens de vrijdag voor een activiteit om 17u. 

Uiteraard is dit voorlopig enkel van toepassing voor de Tinkies en Tingels (-12 jaar), aangezien het voor de Tyfoons nog steeds niet toegelaten is om activiteiten te laten doorgaan. 

Wij danken jullie voor de medewerking.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScOdFMmF0qiHWB8oB…/viewform

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *