ACTIVITEIT

Komende zaterdag staat onze jaarlijkse cinema-activiteit op het programma. Wegens de huidige coronamaatregelen is het echter niet praktisch haalbaar om binnen activiteit te geven. Daarom hebben we volgende regelingen moeten treffen:

  • Zaterdag zal er voor de Tinkies en Tingels (-12 jaar) een gewone activiteit plaatsvinden. Deze zal buiten doorgaan, dus zorg dat jullie warm aangekleed zijn! Locatie en uren zijn de gebruikelijke: Tinkies in de lokalen, Tingels in de Zandstraat; voor beide groepen van 13u30-14u tot 16u30-17u. Vergeet je zeker niet IN TE SCHRIJVEN indien je naar de fysieke activiteit komt!
  • Daarnaast is er de mogelijkheid om online, vanuit je eigen zetel, samen met andere JA’ers naar een film te kijken. De link waarop dit zal doorgaan krijgen jullie voor aanvang van de activiteit doorgestuurd. Zet die popcorn maar al klaar!

Tot dan!
de leiding

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *