❗️BELANGRIJK BERICHT❗️

Wij hebben eindelijk groen licht gekregen om vanaf deze week ook opnieuw activiteiten te organiseren voor JA’ers die ouder zijn dan 12 jaar. Dit brengt uiteraard een aantal praktische aanpassingen met zich mee. 

– BUBBELS: activiteiten mogen doorgaan in bubbels van 10 (leiding exclusief). Dit geldt zowel voor de Tinkies, Tingels als Tyfoons. Om deze bubbels zo goed mogelijk te kunnen verdelen, zullen wij helaas nog strikter moeten zijn wat betreft de inschrijvingen. Wie niet ingeschreven is voor vrijdagavond 17u zullen we helaas niet meer kunnen toelaten. De inschrijvingen verlopen nog steeds via deze link: https://forms.gle/qMrXLDC7NvtJvBAa7

– LOCATIE: om de bubbels zo veel mogelijk te verspreiden, hebben we de locaties enigszins gewijzigd: Tinkies en Tingels hebben activiteit aan de lokalen in de Paul Gilsonstraat, Tyfoons worden verwacht in de Zandstraat. 

– MONDMASKERS: mondmaskers zijn verplicht voor alle JA’ers die ouder zijn dan 12 jaar (dus alle Tyfoons en alle Tingels die 12+ zijn). Ook voor de anderen wordt het dragen van een mondmasker enorm aangeraden. 

Wij kijken ernaar uit om jullie allemaal terug te zien! 

Groetjes, 
de leiding

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *