ACTIVITEIT

Zaterdag is het zover: de eerste activiteit van dit semester!
De Tingels en Tinkies worden verwacht tussen 13u30 – 14u aan onze lokalen in de Paul Gilsonstraat (nummer 25)! Zij kunnen hier opnieuw opgehaald worden tussen 16u30 – 17u. Tyfoons zien we tussen 13u30-14u graag in de Zandstraat (nummer 69), waar ze opgehaald kunnen worden tussen 16u30 – 17u. We houden de groepen nog even gescheiden omwille van stijgende cijfers bij de jeugd. We hopen snel opnieuw op een gezamenlijk vieruurtje!
Opgelet:

  • we mogen opnieuw binnen, maar vergeet zeker geen mondmasker mee te nemen!
  • De ambrassade raadt zelftesten aan voor vertrek, hier zijn wij zelf ook voorstander van (dit is echter niet verplicht om deel te nemen aan de activiteit)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *