Hoofdleiding

Torin Overbergh
+32 488 56 58 98

“Vijf keer is trakteren!” zeggen ze vaak. In dat geval doe ik een rondje met appelsap en fruitsap, want mijn 5de jaar Jeugdatelier is nu ingegaan! Wacht, zeggen ze dat niet? Pech, mijn rondje blijft doorgaan! Ook dit jaar wil ik er een knotsgek, knallend en spetterend jaar van maken zodat iedereen een waanzinnig coole tijd kan beleven. Samen zullen we de beste groep vormen die er ooit is geweest. Natuurlijk lukt dat niet alleen, want eendracht maakt macht en samen sta je sterker: lang leve de leidingsploeg! Opnieuw als hoofdleiding (geen voetenleiding of waterleiding of handleiding) sta ik samen met de lieftallige Jana en de stoere Bram paraat om jullie vragen te beantwoorden en te helpen waar nodig.
In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op stap, speel ik klarinet, trommel en ukelele en scherm ik (jaja, een DEGENlijke sport!). Ik zit volop in mijn 3de jaar Logopedische en Audiologische Wetenschappen in Leuven, waar ik dan ook de helft van mijn tijd zit. Je kunt me altijd vinden voor een lekker bordje macaroni of voor een paar goocheltrucjes die ik zelf ook opvoer met Siltn. Ciaokes, tot zaterdag!

Jana Van Der Veken
+32 495 53 27 53

allo, ik heb Jana en begin dit jaar aan mij 8ste jaar Jeugdatelier. Dit jaar ben ik, samen met Bram en Torin, jullie hoofdleiding. Ik kijk ernaar uit om er opnieuw een zot jeugdatelierjaar van te maken. Naast het Jeugdatelier volg ik nog een masteropleiding bedrijfseconomie van een jaar aan UGent. In de tijd die ik dan nog over hebt, verdien ik graag nog wat centjes bij in de horeca en spreek ik graag af met vrienden om wat bij te praten. Tot zaterdag!

Bram Van Der Meersch
+32 478 11 08 44

Hallokes
Zoals elk jaar willen we er een topjaar van maken. Maar na 3 jaar tinkies, is het toch wel tijd voor iets anders. Dit jaar sta ik dan ook samen met de weledele dame Jana en de nobele heer Torin hoofdleiding. Tijdens het jaar door zie je mij vaak Geneeskunde studeren, dus voor een plakker of een snee I’ll be there. Nu Jeugdatelier blijft niet mijn enige hobby, ik blijf oefenen op mijn klassieke gitaar en trek vaak mijn loopschoenen aan doorheen het jaar. Maar als ik Lasagne eet of iets met chocolade maakt mij dat oprecht gelukkig. Knuffel en tot zaterdag he