Hoofdleiding

Eline Duron
0492 85 66 77

Heyheyyy Ik ben Eline en dit is mijn derde jaar leiding, aan ophouden denken we nog lang niet 🙂 Het is ook mijn tweede jaar hoofdleiding, dus als er iets is, kan je altijd bij mij terecht. Naast het jeugdatelier ga ik wekelijks naar de judo, om daar zo snel mogelijk mijn zwarte band te halen. Verder speel ik ook al 11 jaar viool, af en toe kan je me in het studentenorkest van Brugge vinden. Door de week kan je me terug vinden achter mijn studieboeken of in de dissectiezaal want ik zit in mn tweede jaar geneeskunde. Ondanks mijn lactose intolerantie, blijft macaroni mijn nummer 1 voedsel. Het jeugdatelier is één grote vriendenbende dus kom zeker eens af 😉

Jersey Vogelaere
0474 36 81 23

Hallo hallo hallo!!! Ik ben Jersey en ik zit ondertussen al 4 jaar in het JA waarvan dit mijn eerste jaar is als hoofdleiding (spannendddd).

Dit is niet alleen mijn eerste jaar hoofdleiding maar ook mijn eerste jaar op de hogeschool. Ik studeer namelijk orthopedagogie 🙂. 

Naast het jeugdatelier kan je mij ook wel vinden op het speelplein van Oranje in Sint-Andries. 

Ik ben een echte film en muziekfanaat (dus sorry als ik te veel aan jullie oren zou zagen daarover hihi). 

En dan sluit ik af met een gouden tip: drink water, ik zie je later!!

Kaat Verschave
0479 82 34 87

Hey hey, ik ben Kaat en 1 van jullie hoofdleiding dit jaar. Ondertussen is het al mijn 5de jaar als leiding en 2de als hoofdleiding. Naast het Jeugdatelier ben ik druk bezig met het studeren van Communicatiemanagement in Gent. Je kan mij altijd blij maken met ijs, chocomousse of gewoon door wat te dansen met mij. Veel kusjes en tot zaterdag!