Hoofdleiding

Torin Overbergh
+32 488 56 58 98

“Vier keer is trakteren!” zeggen ze vaak. In dat geval doe ik een rondje met appelsap en fruitsap, want mijn 4de jaar Jeugdatelier is nu ingegaan! Wacht, zeggen ze dat niet? Pech, mijn rondje blijft doorgaan! Ook dit jaar wil ik er een knotsgek, knallend en spetterend jaar van maken zodat iedereen een waanzinnig coole tijd kan beleven. Samen zullen we de beste groep vormen die er ooit is geweest. Natuurlijk lukt dat niet alleen, want eendracht maakt macht en samen sta je sterker: lang leve de leidingsploeg! Deze keer als hoofdleiding, geen voetenleiding of waterleiding of handleiding, sta ik samen met de lieftallige Kaat paraat om jullie vragen te beantwoorden en te helpen waar nodig.
In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op stap, speel ik klarinet en trommel en scherm ik (jaja, een DEGENlijke sport!). Ik zit volop in mijn 2de jaar Logopedische en Audiologische Wetenschappen in Leuven, waar ik dan ook de helft van mijn tijd zit. Je kunt me altijd vinden voor een lekker bordje macaroni of voor een paar goocheltrucjes die ik zelf ook opvoer. Ciaokes, tot zaterdag!

Kaat Verschave
0479 82 34 87

We doen er nog een jaartje bij! Ook dit jaar ben ik een van jullie hoofdleiding. Dit jaar niet met 2 bevallige dames, maar met 1 bevallige heer, Torin. Samen leiden wij alles in goede banen om er een top jaar van te maken! Zoals andere jaren ben ik iedere zaterdag hier te vinden en tijdens de week in Gent, waar ik buitenlandse politiek studeer. Daarnaast zwem en dans ik graag en kan je me ALTIJD, maar dan ook altijd, blij maken met een ijsje (of een lekker pastaatje). Tot zaterdag!