Tyfoons

Ellen
Groepsverantwoordelijke

+32 472 32 73 30

Hello, Guten Tag, Hola, Ciao, Hej of Dag iedereen zoals Alberto van Samson en Gert zou zeggen.

Ik ben Ellen. Dit is mijn 1ste jaar als groupie bij de Tyfoons! Ondertussen is dit al mijn 4de jaar in het Jeugdatelier. Dit jaar staat een groot avontuur voor de deur voor mij. Ik start namelijk dit jaar aan de bachelor in Media & Entertainment Business. 

Als ik niet bezig ben in het jeugdatelier of met school dan kan je mij vinden in de keuken waar ik af en toe kook en bak. Daarnaast kan je mij ook vaak terugvinden voor de tv! 

Als jullie vragen hebben voor mij mag je me zeker een berichtje sturen via Whatsapp +32472327330. 

Ik hoop jou ook beter te leren kennen, tot zaterdag! 

Groetjes Ellen

Ward

hallo ik ben Ward,

Dit is mijn vierde jaar in het jeugdatelier en kijk er dit jaar heel erg naar uit om voor de eerste keer bij de tyfoons te staan! Voor de rest zit ik op kot in Brugge maar eigenlijk kan je wel bijna zeggen dat ik hier woon, Ik zit in mijn laatste jaar toegepaste architectuur in de howest maar buiten het studeren vind ik het ook belangrijk om tussendoor wat te bewegen dus daarom kan je me ook vaak terug vinden in de fitness en op de vesten (al lopend). Voor de rest kan ik ook wel eens genieten van een terrasje in het stad. Ok ik hoop dat je bij deze genoeg over me weet en hoop jullie rap terug te zien op een activiteit!

Jamaïque

Hallo ik ben jamaique dit mijn tweede jaar als leiding je kan me vinden bij de tyfoons 

Tot zaterdag 

Anouk

Hallo!

Dit jaar start ik met mijn 6de jaar in het jeugdatelier. Vorige 5 jaar was ik leiding bij de tinkies, maar dit jaar voor de eerste keer bij de tyfoons. Spannend! 

Naast leiding zijn in het jeugdatelier, speel ik krachtbal en ben ik moni bij Kazou.

Daarnaast ben ik dit jaar ook volop bezig om mijn diploma verpleegkunde te behalen.

Je kan mij altijd gelukkig maken met biefstuk met frietjes.

Tot in het jeugdatelier!

Frieke

Hey, mijn naam is Frieke. En dit is mijn derde jaar leiding in het jeugdatelier. Het is mijn eerste jaar in de oudste groep. Wil je nog dingen weten over mij? Wel, kom het me dan gerust vragen tijdens de activiteit op zaterdag.  

Lieve groetjes

Frieke

Dries

Dries hier! en uhhhh AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA(schreeuw gerust mee)AAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Zo, dat lucht op

Misschien tot z(AAAAAAAAA)terdag

Keanu

Hallo, mijn naam is Keanu. Dit is mijn eerste jaar bij het jeugdatelier en ik zal bij de typhoons staan. Ik ben vorig jaar afgestudeerd aan Howest Kortrijk, opleiding MCT en werk nu als software ingenieur. Naast werk hou ik me bezig met drummen en af en toe schaken.

Femke

Goeie morgen,middag of avond. 

Mijn naam is Femke. Dit is mijn eerste jaar bij het jeugdatelier.  En mij zal je terugvinden  bij de tyfoons. Ik zit nu in mijn laatste jaar gezondheidswetenschappen. En ik hoop jullie snel te leren kennen tijdens de super, duper toffe activiteiten. 

Tot zaterdag!!! 

Oona

Mijn tekstje komt binnenkort