Tyfoons

Jersey
Groepsverantwoordelijke

0474 36 81 23

Hey allemaal!!
Dit is mijn eerste jaar als groupie bij de tyfoons! Ondertussen is dit al mijn 6e jaar als leiding in het JA (wow ik ben oud) en ik ben heeeel blij dat ik dit 6e jaartje nog eens bij de tyfoons mag doen.
Naast het jeugdatelier ben ik ook meestal te vinden op het speelplein van oranje in Sint-Andries.
Ook heel nieuw voor mij is dat ik start met cultuurmanagement dit jaar, heeeeel spannend dus.
Ik kijk er al naar uit om al jullie mooie hoofdjes te zien elke zaterdag
Xoxo Jersey

Ellen

Hey ik ben Ellen.

Dit is mijn 3de jaar in het Jeugdatelier.

Dit jaar ben ik te vinden bij de Tyfoons!

Ik zit nu in mijn 6de middelbaar en ik volg de richting sociale wetenschappen.

Als ik niet bezig ben met het JA of met school kan je mij waarschijnlijk vinden in het voetbalstadion of voor de tv.

Ik hoop dat ik jou deze zaterdag zal zien tot dan!

Jana

Hallo, ik ben Jana. De meeste onder jullie kennen mij waarschijnlijk al, aangezien ik dit jaar aan mijn zevende jaar leiding begin. Ik zie het enorm hard zitten om er opnieuw een topjaar van te maken!! Mij zal je dit jaar vooral terugvinden bij de Tyfoons. Naast het Jeugdatelier begin ik straks aan mijn laatste jaar aan de UGent in de opleiding Bedrijfspsychologie en personeelsbeleid. In mijn vrije tijd spreek ik graag eens af met familie en/of vrienden om wat bij te praten met een lekker drankje en wat versnaperingen. 

Tot zaterdag!!!!

xoxo Jana

Berend

Hey hey, ik ben Berend, je zal me ondertussen wellicht al kennen want dit is mijn 4de jaar jeugdatelier! Het is mijn eerste jaar als Tyfoon leiding maar ik zie het al helemaal zitten!
Ondertussen heb ik mijn studies afgerond en ga ik werken aan de andere kant van België. De tijd die ik daarnaast nog overhoud besteed ik in het jeugdatelier of tussen mijn vrienden.
Ik kijk er al naar uit om jullie op het jeugdatelier te zien!

xoxo Berend

Wout

Hey hoi mijn naam is wout.

Ik ben nie zo goed met textjes dus ik ga jullie gewoon een verhaal vertrellen het begon allemaal 17 lange jaren terug in oostende daar was onze Wout geboren dan is Wout verhuist naar brugge waar die nu nog steeds woont ik heb 1 broer Matheo en deze zit ook in het jeugdatelier buiten het jeugdatelier is onze Wout ook sportief hij speelt lacrosse en geeft een gitaar. Maar niets gaat voor onze Wout boven een goeie avond op minecraft een huisje bouwen onze Wout studeert ook nog steeds hij studeert nu verzorging in het KTA buiten school werkt Woutje ook hij werkt in focus oranje watervliet. Dat is een woning voor mensen met een fysieke beperking Wout is weer voor het 3rde jaar op rij tyfoonleiding en ik zie jullie zaterdag XoXo ellenbogen en smijtkussjes 

Wow de tijd gaat toch snel zeg dit is mijn 3rde jaar al in het jeugdatelier amai ik word (w)oud haha snapje

Lotte

Hallootjes mijn vierde jaar als leiding is nu ingegaan. Tijd voor een feestje met iedereen die wilt mee vieren. Naast het jeugdatelier kun je me vinden tijdens het sporten. Vooral op en naast de frisbee velden. Dit jaar start ik aan een nieuw avontuur. Ik ga ergotherapie studeren in Gent.

Als jullie zin hebben om dom te doen dan moeten jullie maar roepen.

Tijd om het feestje laten starten! Ik zie jullie de zaterdag.

Groetjes Lotte <3

Katrijn

Hey hoi, Ik ben Katrijn, 19 jaar en ik ben dol-Fijn. Nee ma nu effjes serieus ik ben voor het tweede jaar op een rij een enthousiaste tyfoonleiding en ik kijk al uit naar alle nieuwe gezichtjes en bt’s (bekende tyfooners), klaar voor een nieuw jaar.

Ik studeer industrieel ingenieur ontwerp (industrieel ingenieur met knutselen) in Kortrijk. En in mijn vrije tijd vind je me ofwel achter mijn bureau ofwel tussen men vrienden.

xoxo Katrijn

Daan

Hey, 

Hier ben ik dan jaja mijn aller eerste jaar hier.

Mijn naam is Daan en ik eet het aller liefst spaghetti en sport super veel 😉

Fenna

Hoi hoi! 

Ik ben Fenna en ik ben dit jaar voor de allereerste keer leiding in het Jeugdatelier, spannenddd!! 

Ik ben achtien jaar en ben net begonnen aan mijn opleiding orthopedagogie aan de hogeschool. Als ik niet op school ben, vind je mij natuurlijk de zaterdagmiddag in het jeugdatelier, bij de knotsgekke groep de tyfoons! Als ik niet in het jeugdatelier ben of op school, kan je me terug vinden achter de piano of ben ik bezig met een of ander creatief projectje! 

Dikke kusjes en knuffels!

Fenna