Tyfoons

Jasper
Groepsverantwoordelijke

0491 73 85 84

Hey Jasper hier! Dit jaar ben ik trotse Groepie van de Tyfoons!

Ik studeer graduaat in de Orthopedagogie in Brugge. Ik ben een grote dierenvriend: naast de Tyfoons in het Jeugdatelier heb ik thuis een pony, alpaca, vissen, kippen, 2 schatten van honden en een zus. In mijn vrije tijd durf ik wel eens weg te gaan met de andere Jeugdatelier vriendjes!

Saskia

Hoipiepeloi, ik ben Saskia of kortweg Sas (want veel mensen zijn te lui om mijn naam voluit te zeggen). Ik zit in mijn 3de bachelor Taal- en Letterkunde Latijn-Nederlands aan de KU Leuven, wat meteen ook mijn grote passie voor boeken lezen verklaart. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan een piano of met mijn klarinet in mijn handen terug te vinden. Ik heb 11 jaar lang op de planken gestaan voor opvoeringen van toneelstukken en die oude hobby durf ik in het JA ook wel nog eens naar boven te halen. Schrik dus niet als je me in vreemde verkleedkledij ziet rondlopen in onze lokalen! Ik ben al 6 jaar leiding (waarvan 1 jaar bij de Tingels, 2 bij de Tinkies en 3 bij de Tyfoons), maar ik ben de knotsgekke verhalen uit het JA nog steeds niet beu! 

Lotte

Hey hallo ik ben Lotte. Ik sta voor het 2de jaar in het JA. Ik zit in de Maricolen op school en ik doe Jeugd- en gehandicaptenzorg. Je mag me altijd wakker maken voor een goed gevulde pot chocomousse om die samen met mijn vrienden op te eten. Wat ik echt nog super leuk vind, is het als mensen me schminken of masseren of als ik lekker dom kan doen. Ik hou van bijna alle dieren die er bestaan, zolang ze maar fluffy en speels zijn. Ik speel heel graag frisbee en ben graag bij mijn vrienden in mijn vrije tijd.

Litse

Hey, mijn naam is Litse en ik ben voor het 3de jaar leiding in het JA. Tijdens de week studeer ik Pedagogie in Gent en in het weekend kom ik naar het Jeugdatelier en speel ik muziek. Thuis heb ik 2 cavia’s, Rocky en Rosie, en ook 2 broers en een zus. Mijn jongste broer Siltn is ook leiding in het JA. Mijn favoriete activiteiten zijn vlaggenroof en zweedse tocht. Tot zaterdag! 

Linde

Hallooooo ik ben Linde, ik vlieg erin met mijn 2de gekke Tyfoonjaar! Buiten al mijn liefde voor de Tyfoons hou ik ervan om harp te spelen en zot te doen in mijn eigen atelier. Ik vertoef daar mijn vrije tijd om schilderijen en kunstwerken te maken voor al mijn schoolwerk. Ik zit namelijk in de stedelijke kunstacademie in Brugge in mijn 5de jaar. Een leuk weetje over mij is dat ik totaal geen puree eet, maar van kroketjes kan ik niet afblijven. Dus je weet het, als je me wilt verrassen is een bordje kroketjes ideaal!

Janne

Hee daar, mijn naam is Janne. Dit is mijn 3de jaar leiding bij de grootste en coolste groep van ‘t JA! Ik kom helemaal van het verre Maldegem, waar ik samen met mijn 2 zussen en oudertjes leef, om elke zaterdag jullie stralende gezichtjes terug te zien! Tijdens de week spendeer ik mijn tijd in Gent als toekomstige pedagoog, maar een mooi toneelstuk of vrienden winnen het soms wel eens van mijn schoolboeken (oeps). Verder heb ik een zwak voor chocola dus pas op dat ik er niet met de jouwe vandoor ga! Hopelijk tot zaterdag! Ik heb er alvast zin in (niet enkel in chocola)! 

Wout

Hey aardappelschilfers! Ik ben Wout en dit is mijn 2de jaar in het Jeugdatelier, en ook mijn 2de jaar logistiek. 

Katrijn

Hallo, ik ben Katrijn. Dit is mijn 1ste jaar in het Jeugdatelier en ik heb er zin in! Ik begin ook meteen in de coolste groep: de Tyfoons. Judo is mijn passie en afspreken met mijn vrienden is 1 van mijn dagelijkse bezigheden. Ik studeer in Kortrijk en doe Industrieel Ontwerp. Doei xxxx

Chealsy

Aan mijn tekstje wordt nog gewerkt, kom binnenkort nog eens kijken!