Tinkies

Emille

0486 58 96 86

Hoi piepenol! Ik ben Emille en ben al 3,5 jaar leiding bij de Tinkies. Een echte Tinkiemadam ben ik dus. Daarom mogen de Tinkies mij ook Miel noemen. Dit jaar studeer ik Orthopedagogie aan Vives Kortrijk. Naast mijn studies en het Jeugdatelier hou ik me bezig met mijn familie. Ik heb één broer en één zus die al mijn vrije tijd innemen. Je mag me voor niet veel wakker maken maar voor pizza spring ik wel uit mijn bed. Ik zou zeggen probeer het maar uit op kamp dan zal je zien hoe groot mijn liefde is voor pizza (wel zonder ananas want dat brengt me in een slecht humeur). Mijn favoriete dier is een panda. Dit was ook mijn totemnaam bij de Scouts. Jammer genoeg moest ik kiezen tussen de Scouts en het JA. Deze beslissing was makkelijk want het JA gaat boven alles.Om dit alles mooi af te sluiten, zeg ik nog een leuk wist-je-dat je! Wist je dat flamingo’s roos zijn omdat ze roze garnalen eten. Zot toch?! Bye bye koeienvlaai en tot zaterdag.

Lisa

Heyhey, ik ben Lisa! Dit is nu mijn 2de jaar als leiding. Vorig jaar zat ik nog bij de Tingels, maar dit jaar kun je mij vinden bij de Tinkies. Ondertussen zit ik ook in mijn 2de jaar Hotelmanagement. Ik hoop dat we dit jaar veel leuke dingen kunnen doen met z’n allen. Tot snel in het JA! 

Tom

Hey daar! Ik ben Tom en ik ben dit jaar leiding van de Tinkies. Als je leiding hoort roepen naar een zekere “Platsy”, dat ben ik! Dit is mijn 6de jaar leiding, maar naast het JA speel ik ook frisbee en spreek ik graag af met vrienden. Ik ben afgestudeerd als opvoeder-begeleider en maatschappelijk werker en werk momenteel als leerlingenbegeleider in een BuSo school in Middelkerke bij leerlingen met een verstandelijke beperking, fysieke beperking en autismespectrumstoornis. Mijn favoriete activiteiten zijn lekker actief en met veeeeeeel fantasie, ik verzin dan ook de meest diverse en bizarre thema’s! Nog een van mijn motto’s om af te sluiten: “Impulsieve beslissingen zijn vaak de domste, maar ook vaak de leukste!” Tot zaterdag!!! 

Anouk

Hallo hallo! Ik ben Anouk en het is mijn 4de jaar bij de Tinkies! Naast de zaterdag leiding geven studeer ik verpleegkunde in Vives Roeselare. Naast het Jeugdatelier ben ik nog actief in Volt, Clubwerking Torhout en het speelplein van Oranje. Naast al deze activiteiten eet ik graag biefstuk met frietjes, gehaktballen in tomatensaus met puree en macaroni uit een pakje. Tot zaterdag in het Jeugdatelier!

Ward

Hoi hoi, ik ben Ward en dit jaar sta ik bij de Tinkieeeeees (woehoew)!!! Dit is dan ook het 2de jaar dat ik op het speelplein sta. In mijn dagelijks leven ben ik nog aan het studeren in de richting Toegepaste Architectuur (2de jaar) te Howest Brugge. Ik heb thuis een kat en die heet poes. Tot zaterdag! 

Jana

Hoi, ik ben Jana. Ik ben ondertussen al 5,5 jaar leiding bij het Jeugdatelier en ook dit jaar mag ik de allerkleinsten entertainen. Ik zit in mijn 1ste master Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid aan UGent. In mijn vrije tijd spreek ik al graag eens af met vrienden en ga ik ook wel eens naar de voetbal. Tot zaterdag!!

Bram

Hey, hey, hy-ey! Ik ben Bram en voor het 2de jaar op rij sta ik bij de Tinkies. Moest je mijn naam echt niet kunnen onthouden, mag je mij altijd Brammie of iets anders noemen… Tussen de week in, studeer ik een beetje voor arts, maar ik speel vooral veel gitaar, probeer tussendoor te muurklimmen en te gaan lopen. In de zomer kun je me af en toe wel op Volt of Oranje tegen het lijf lopen. Maar natuurlijk kijk ik vooral uit om elke zaterdag knotsgekke avonturen te beleven in het JA. Tot zaterdag! 

Ymke

Hey hoi, ik ben Ymke of Ym voor degenen die mijn naam net wat te lang vinden. Ik ben een nieuwe leiding bij de Tinkies. Op dit moment ben ik een 6dejaartje van het Immaculata Brugge met als richting Chemia. Naast al die chemische stoffen houd ik me bezig met fotografie, wat tekenen en plezier maken met familie en vrienden. Een mooie tocht te paard zie ik ook altijd zitten, of een zalige wandeling met mijn hond. Het liefst zit ik buiten, maar als het echt binnen te doen is kan een potje Mario Kart nooit kwaad, of een goed boek om te lezen. Als ik me dan nog steeds verveel, kan ik altijd terecht bij mijn broer om samen wat te doen. Zo, dat is wel een beetje alles over mij. Ik hoop jullie snel te zien op de activiteiten!