Tinkies

+32 493 91 18 73

Elisa
Groepsverantwoordelijke

Hallo hallo 

Ik ben Elisa en dit is mijn tweede jaar in het Jeugdatelier. Vorig jaar zat ik bij de Tingels,  nu bij de Tinkies als Groupie. 

Ik studeer verzorging 

En ik mijn vrije tijd spreek ik af met vrienden en familie of ik speel gitaar. Als je meer vragen hebt mag je ze altijd stellen.

Groetjes en tot op het Jeugdatelier

Oona

Hola, mijn naam is Oona. Dit is mijn eerst echte volledig jaar als leiding. Dit jaar maak ik de sprong van de Tyfoons naar de Tinkies waar ik heel veel zin in heb. Ik kijk er alvast naar uit om er samen met de tinkies een top jaar van te maken! 

Naast het Jeugdatelier spreek ik graag af met vrienden of wandel ik met alpaca’s. Dit jaar begin in ook aan mijn opleiding als ergotherapeut aan HoGent. 

Ik kijk er al super hard naar uit om samen met jullie te spelen op zaterdagmiddag! Tot dan!

Axel

Mijn tekstje is een puzzel die ik nog moet oplossen. Ik heb nog een paar stukjes nodig om het plaatje compleet te maken. Ik stuur je een foto als het af is.

Alyssa

Ik ben Alyssa. Ik zorg graag voor kinderen, ik help met koken en ik vind het leuk om bij Oranje te staan. Ik doe soms activiteiten met kinderen en ik knutsel graag, bv. diamond painting en kussens kleuren. Ik lees heel graag en ik maak armbanden.