Tingels

Siltn
Groepsverantwoordelijke

+32 472 82 25 91

Hoi allemaal, ik ben Siltn! Dit jaar is mijn vierde jaar in het JA, ik start ook aan mijn 2e jaar toegepaste informatica in HOWEST. Thuis zijn we met vier, met allemaal even leuke namen als de mijne: een oudere zus (Litse) en broer (Tane) en mijn kleine zus (Fintele) die eigenlijk al groter is dan mij. Als ik even niets te doen heb speel ik tuba en soms goochel ik een beetje, net als Torin. See you zaterdag!

Jasper

Ja ja, je ziet het goed. De Tyfoons zijn na 3 jaar verlost van mij. Dit jaar kom ik de Tingels onveilig maken. Naast een nieuwe leeftijdsgroep start ik dit jaar ook aan een nieuwe opleiding namelijk Orthopedagogie. Door mijn nieuwe opleiding ben ik wel genoodzaakt om mijn hobby uit te strekken naar de cafeetjes in Gent. 
Als ik thuis kom staan er 2 honden te popelen om goeiedag te zeggen, als mijn zus iets nodig heeft zou ze ook wel eens hallo durven zeggen.In mijn Veldegemse tuin heb ik ook nog een pony en alpaca rondlopen.
Zo dit ben ik, see you!

Eline

Aan mijn tekstje wordt nog gewerkt, kom binnenkort nog eens kijken!

Ymke

Hey! Mijn 2e jaar als leiding in het jeugdatelier gaat van start. Vorig jaar kon je mij vinden bij de Tinkies maaar…. (tromgeroffel) dit jaar zal je het beste kijken bij de Tingels om me te vinden. Wanneer dat teveel moeite is roep je eens heel luid YMKE! En dan kom ik er wel aan. 

Naast een nieuwe leeftijdsgroep begin ik ook een nieuw avontuur in de hogeschool. Dit jaar zal ik mijn 1e jaar biomedische laboratoriumtechnologie volgen aan Howest in Brugge.

Naast het jeugdatelier en studeren houd ik me nog bezig met fotografie en vrienden kunnen altijd eens bellen om iets te doen. 

Thuis heb ik een jongere broer en een hond Luke.

Dat was alles, tot zaterdag!

Ward

Aan mijn tekstje wordt nog gewerkt, kom binnenkort nog eens kijken!

Jitse

Aan mijn tekstje wordt nog gewerkt, kom binnenkort nog eens kijken!

Janne

Aan mijn tekstje wordt nog gewerkt, kom binnenkort nog eens kijken!

Linde

Mooooo wie da wier en, mij vind je nu al voor het 4de jaar terug in ons mooie Paul Gilson. Een nieuwe start voor jullie maar ook voor mij! Ik start namelijk voor het eerst bij de Tingels na 3 jaar trotse Tyfoonleiding te zijn! Het wordt super spannend en een beetje heel cool 😉 Naast mijn pretuurtjes hier, vind je mij waarschijnlijk achter mijn schildersezel, want mijn opleiding in een kunstrichting heeft toch stevig aan die creativiteitsknop gedraaid!! Mijn handen zijn niet alleen belangrijk om te schilderen, maar ook om al 9jaar aan die snaren van mijn harp te tongelen. Ik hoop dan ook jullie veel van mijn creativiteit mee te geven dit jaar!!!! Allerliefste groetjes, mij xxx

Maar dat is genoeg over mij. Hopelijk zien we elkaar op zaterdag met een megacoole activiteit. Tot dan! 

Bradley

Aan mijn tekstje wordt nog gewerkt, kom binnenkort nog eens kijken!