Tingels

Ymke
Groepsverantwoordelijke

+32 468 28 33 78

Allo allo, na 2 jaar ben ik het jeugdatelier nog niet beu. We doen er dus nog een jaartje bij, jaja mijn 3e jaar als leiding is begonnen. 

Net als vorig jaar zal je me vinden bij de Tingels! Lopen, ravotten, wat je maar wilt ik ben er klaar voor!

Naast het jeugdatelier ben ik natuurlijk ook een student, dit in ons mooie Brugge. Hier studeer ik biomedische laboratoriumtechnologie aan Howest. Naast het jeugdatelier en mijn studies houdt ik me ook bezig met familie, een bezoekje aan de oma kan nooit kwaad.

Vrienden mogen ook altijd vragen om op stap te gaan. Naast dit alles ben ik ook gebeten door fotografie, dus als je mij ziet lopen met een camera: zet dan je mooiiiste glimlach op. 

Groetjessss 

en ummm zaterdag he! 

P.S: moest ik niet opnemen als u belt, aarzel niet om een berichtje te sturen : )

Jersey

Hallo ik ben Jersey en ben 21 jaar das een leugen trouwens, ik heb geen persoonlijkheid, ik hou van champignons, ik ben een psychopaat en ik lust sushi, ben trouwens ook blut dus stort op BE28 0636 7351 8020

Elias

mijn tekstje komt binnenkort

Berend

Mijn tekstje komt binnenkort

Quinten

Mijn tekstje komt binnenkort

Elisa

Hallo iedereen ik ben Elisa en dit is mijn eerste jaar in het jeugdatelier ik studeer verzorging voeding bso in Mia Brugge in mijn vrije tijd kijk ik graag films of serie, luister graag muziek, ben ik met familie of vrienden weg

Ik hoop je snel te zien, tot dan

Esther

Mijn tekstje komt binnenkort

Siltn

Mijn tekstje komt binnenkort

Axel

Ik ben Axel en ik hou van feesten, ik hou van Chinees eten en fuze tea. Ik hou van films kijken en zot doen. En ik hou van mijn computer!