Tingels

Siltn
Groepsverantwoordelijke

+32 472 82 25 91

Hoi allemaal, ik ben Siltn! Dit jaar is mijn vierde jaar in het JA, ik start ook aan mijn 2e jaar toegepaste informatica in HOWEST. Thuis zijn we met vier, met allemaal even leuke namen als de mijne: een oudere zus (Litse) en broer (Tane) en mijn kleine zus (Fintele) die eigenlijk al groter is dan mij. Als ik even niets te doen heb speel ik tuba en soms goochel ik een beetje, net als Torin. See you zaterdag!

Jasper

Ja ja, je ziet het goed. De Tyfoons zijn na 3 jaar verlost van mij. Dit jaar kom ik de Tingels onveilig maken. Naast een nieuwe leeftijdsgroep start ik dit jaar ook aan een nieuwe opleiding namelijk Orthopedagogie. Door mijn nieuwe opleiding ben ik wel genoodzaakt om mijn hobby uit te strekken naar de cafeetjes in Gent. 
Als ik thuis kom staan er 2 honden te popelen om goeiedag te zeggen, als mijn zus iets nodig heeft zou ze ook wel eens hallo durven zeggen.In mijn Veldegemse tuin heb ik ook nog een pony en alpaca rondlopen.
Zo dit ben ik, see you!

Eline

Hey hey, ik ben Eline 🙂 Na 2 jaar hoofdleiding sta ik terug bij mijn vertrouwde tingelgroep. Het is momenteel mijn 4e jaar leiding en aan stoppen denk ik nog helemaal niet, hopelijk kan ik het nog lang combineren met mijn geneeskunde opleiding. Als er iemand zich bezeert sta ik direct klaar om te helpen, maar hopelijk is dit niet te veel nodig 😉. Verder train ik mijn vingerbehendigheid al 10 jaar op mijn viool, helaas ben ik niet zo’n natuurtalent… Als er iemand zijn frustraties wilt afreageren dan kan je me ook altijd aanspreken, met mijn bruine gordel in de judo ben ik zeker een gewaagde tegenstander 😛

Ymke

Hey! Mijn 2e jaar als leiding in het jeugdatelier gaat van start. Vorig jaar kon je mij vinden bij de Tinkies maaar…. (tromgeroffel) dit jaar zal je het beste kijken bij de Tingels om me te vinden. Wanneer dat teveel moeite is roep je eens heel luid YMKE! En dan kom ik er wel aan. 

Naast een nieuwe leeftijdsgroep begin ik ook een nieuw avontuur in de hogeschool. Dit jaar zal ik mijn 1e jaar biomedische laboratoriumtechnologie volgen aan Howest in Brugge.

Naast het jeugdatelier en studeren houd ik me nog bezig met fotografie en vrienden kunnen altijd eens bellen om iets te doen. 

Thuis heb ik een jongere broer en een hond Luke.

Dat was alles, tot zaterdag!

Ward

hoi hoi ik ben Ward en dit is mijn 3de jaar in het jeugdatelier en dit jaar sta ik terug bij de TINGEEEELS!!! voor de rest ben ik een student die studeert in Brugge en op kot zit in Brugge. Ik speel klarinet in een studentenfanfare en probeer soms nog eens naar de fanfare in Pittem te gaan waar ik woon. ooooh ik heb thuis ook een poes die poes heet!

oke dit was het, joejoe!

Jitse

Hey hey !!!

Op naar het volgende Jeugdatelier-jaar! Ondertussen ga ik mijn tweede jaar in als leiding. Wat gaat het toch snel! Ook nu breng ik mijn vat vol energie mee. 

Naast Jeugdatelier ga ik zelf zwemmen en badmintonnen en geef ik zwemlessen in Aquanimo. Ondertussen ga ik ook mijn laatste jaar in op de hogeschool waar ik studeer voor leerkracht lager onderwijs. 

Naast deze drukke planning zoek ik mijn ontspanning door creatief bezig te zijn en te genieten van een leuke serie of film. 

Dit jaar geef ik me weer voor 100% bij de Tingels. Ik ben er alvast klaar voor. Jullie ook? Tot dan!

Janne

Hela! Na drie jaar Tyfoonleiding vol plezier ben ook ik dit jaar een nieuw gezicht bij de Tingels. Al ga ik die stoere Tyfoons missen, ik ben er zeker van dat jullie mijn hart ook helemaal zullen veroveren. Naast mijn liefde voor het Jeugdatelier hou ik van mooie wandelingen met onverwachte bestemmingen, plezier met mijn vrienden, boulderen en theatergekte. Ookal lijk ik soms wat onhandig, toch laat ik op mijn werk (een gezellig restaurantje in Maldegem) niet veel borden vallen. De tijd die overschiet (mopje) spendeer ik in Gent. Ik zit daar momenteel in mijn 3de Bachelor Pedagogische Wetenschappen en doe dat nog steeds zeer graag. 

Ik ben een trotse Maldegemnaar en zeg soms misschien eens onverstaanbare dingen maar ik ben er zeker van dat jullie mij na een aantal zaterdagen en dit tekstje voorlopig voldoende kennen! 

Tot snel lieve JA’ers! xo

Linde

Mooooo wie da wier en, mij vind je nu al voor het 4de jaar terug in ons mooie Paul Gilson. Een nieuwe start voor jullie maar ook voor mij! Ik start namelijk voor het eerst bij de Tingels na 3 jaar trotse Tyfoonleiding te zijn! Het wordt super spannend en een beetje heel cool 😉 Naast mijn pretuurtjes hier, vind je mij waarschijnlijk achter mijn schildersezel, want mijn opleiding in een kunstrichting heeft toch stevig aan die creativiteitsknop gedraaid!! Mijn handen zijn niet alleen belangrijk om te schilderen, maar ook om al 9jaar aan die snaren van mijn harp te tongelen. Ik hoop dan ook jullie veel van mijn creativiteit mee te geven dit jaar!!!! Allerliefste groetjes, mij xxx

Maar dat is genoeg over mij. Hopelijk zien we elkaar op zaterdag met een megacoole activiteit. Tot dan! 

Bradley

Hallo. Mijn officieel is mijn naam Bradley (of afgekort “Brad”), maar ik reageer tegenwoordig om een of andere reden op de naam Brandon. Na een jaartje gestopt te zijn ben ik terug met meer motivatie dan ooit! I’m here to stay!