Tingels

Torin
Groepsverantwoordelijke

+32 488 56 58 98

“Drie keer is trakteren!” zeggen ze vaak. In dat geval doe ik een rondje met appelsap en fruitsap, want mijn 3de jaar Jeugdatelier is nu ingegaan! Opnieuw als groupie ga je mij steeds aan de kassa bij de Tingels zien, voor vragen of opmerkingen kun je natuurlijk ook altijd bij mij terecht. Ook dit jaar wil ik er een knotsgek, knallend en spetterend jaar van maken zodat iedereen een waanzinnig coole tijd kan beleven. Natuurlijk lukt dat niet alleen, want eendracht maakt macht en samen sta je sterker: lang leve de leidingsploeg! In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op stap, speel ik klarinet en trommel en scherm ik (jaja, een DEGENlijke sport!). Mijn eerste jaar unief met richting Logopedische en Audiologische Wetenschappen is van start gegaan en mijn kotleven kan beginnen. Je kunt me ook altijd vinden voor een lekker bordje macaroni of voor een paar goocheltrucjes die ik zelf ook opvoer. Ciaokes, tot zaterdag!

Lisa

HEY HALLO! Mijn naam is Lisa. Ik ben ondertussen al 5 jaar leiding in het Jeugdatelier, bij de Tingels. Daarnaast volg ik al 4 jaar de opleiding Pedagogische Wetenschappen (afstudeerrichting Sociale Agogiek) aan de UGent. Ik word dag in dag uit gelukkig van eten en ongelukkig van spinazie. Ik heb geen huisdier, maar dat is niet erg want mijn zussen Margaux en Emily zijn al genoeg werk. Tot zaterdag!

Siltn

Hallo ik ben Siltn! Ik sta leiding bij de Tingels en ik zit in het zesde middelbaar (netwerken en IT). Ik heb twee zussen en 1 broer. Mijn hobby’s zijn archery tag, tuba en digitale beeldvorming.

Berend

Hey daar, ik ben Berend en zit in mijn 3 de jaar Media & communicatie technologie in Howest Kortrijk. Mijn hobby’s zijn dan ook met de computer werken en natuurlijk het Jeugdatelier! Ik ben begonnen in het jeugdatelier in september 2018 en zou graag nog enkele jaren doorgaan.

Ellen

Hey, ik ben Ellen. Dit is mijn 2de jaar in het JA. Ik ben elke zaterdag een trotse Tingelleiding. Ik speel af en toe ook nog piano en kijk ook wel eens naar Netflix. Mijn brein zal soms iets creatiefs willen doen zoals tekenen, schilderen en knutselen. Daarnaast ga ik soms naar een match van Club Brugge. Ik volg de richting Techniek Wetenschap. Hopelijk zie ik jullie zaterdag met weer een supermegatoffe activiteit! tot dan! 

Christophe

Heyhoy piepeloi! Ik ben Christophe, ook wel gekend als Christn. Al 6 jaar sta ik met veel plezier leiding in het bibabijzondere Jeugdatelier! Dit jaar is dat bij de Tingels, samen met een geweldige bende medeleiding. Naast het Jeugdatelier kan je mij vaak achter mijn computer vinden, maar ook in het gezelschap van vrienden of de natuur. Soms kan je mij zelfs op het zwerkbalveld met een bezemsteel tussen mijn benen tegenkomen. Later droom ik ervan om in een peperkoekenhuisje in een bos te wonen, omringd door dieren, ver weg van alle nare mensen. 

Dries

Heyhoplahoi! Mijn naam is Dries en dit is mijn 1ste jaar in het JA. Ik ben gefascineerd door muziek en alhoewel ik (nog) geen enkel instrument goed kan spelen, droom ik ervan om later in een band te zitten en beroemd te worden. 🙂 Als back-up plan studeer ik sinds september in Oostende voor een bachelor in de Bouwkunde. Daarnaast weet ik niet hoe ik dit tekstje deftig kan afsluiten. DOEI!

Jitse

Hallokes! Ik ben Jitse en het is mijn 1ste jaar in Jeugdatelier. Spannend, vind je niet? Ik heb zeer veel energie en probeer deze dan ook kwijt te geraken in zwemmen, maar ook soms eens in een looptochtje. Ondertussen zit ik al in mijn 2de jaar op de hogeschool waar ik studeer voor leerkracht lager onderwijs. Ik ben een creatieveling met zeer veel verbeelding en veel interesses op verschillende vlakken. Je zult me dus soms vinden met een blad papier en tekengerief, maar ook soms in de zetel waar ik graag kijk naar een goede film.

Maar dat is genoeg over mij. Hopelijk zien we elkaar op zaterdag met een megacoole activiteit. Tot dan! 

Frieke

Frieke is mijn naam.
Ik ben heel zorgzaam.
Kinderen maken mij blij.
Ik hou van de kinderboerderij.
Soms gedraag ik mij een beetje gek
en ga ik naar een droomplek.
Ik ben 16 jaar oud
en maak soms nog steeds een taalfout.
Oliebollen zijn mijn ding
en ik zit in een toneelvereniging.
Hopelijk zie ik je daar,
want jij bent onvervangbaar.