Tingels

Hanne
Groepsverantwoordelijke

+32 468 14 97 46

Mijn tekstje is verloren geraakt met de post, maar ik probeer het zo snel mogelijk te schrijven.

Ymke

Hallo hallo

Zoals jullie misschien al weten ben ik Ymke. Vorig jaar was ik de groupie van de Tingels maar dit jaar… Ja ja ben ik dit weer! Verder sta ik al 4 jaar in het jeugdatelier waarvan dit jaar het 3e bij de Tingels.
Naast het leiding zijn ben ik ook een student aan Howest, hier studeer ik Biomedische laboratorium technologie (BLT). Maar natuurlijk studeer ik niet de hele tijd (dan zou het leven maar saai zijn hé). Hierom mogen mijn vrienden en familie steeds bellen om iets te doen: iets gaan drinken, sporten, picknicken,… noem het maar op!

Tot slot ben ik ook gebeten door fotografie maar ik vermoed dat sommige van onze gasten dat ondertussen al weten.

Dat was voorlopig alles!

Tot zaterdag

Psstttt: ik lust geen puree dus moest jij op kamp jouw bordje wat dichter bij de mijnen zetten dan schep ik het er misschien in ; ). 

Siltn

Hallo, ik ben Siltn! Ik goochel wat (maar niet zo goed als Torin) en ik speel een soort zware trompet. Het grootste deel van mijn mede-trompettisten heet ‘Luc’, maar ik gelukkig niet. Mijn kat heet Twister en ik ben heel goed in computerspelletjes.

Hopelijk tot snel!

Anouk

Hallo, Dit jaar start ik met mijn 7de jaar in het jeugdatelier. Eerst stond ik 5 jaar bij de tinkies, dan 1 jaar bij de tyfoons en nu bij de tingels. Spannend! Naast leiding zijn in het jeugdatelier ben ik ook volop bezig met mijn studies. Tot in het jeugdatelier!

Joni

Heylabaaa, ik ben Joni.

Ik zit al ongeveer zes jaar in het Jeugdatelier Oranje Brugge als gastje en nu start ik mijn eerste jaar als leiding. Op school doe ik de richting Maatschappij en Welzijn en zo kan ik ook een groot deel van mijn theorie hier toepassen in het Jeugdatelier. Als hobby dans ik en ik ga ook graag mee met de moto. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te leren kennen, ook al ken ik er al een heel deel 😉 Als er vragen zijn of als je gewoon eens wil babbelen, zijn jullie altijd welkom.

Dan zie ik jullie de zaterdagen!!!

Sebastian

Hi ik ben Sebastian 
Ik ben 16 
Ik zit al in oranje van mijn 5 jaar
En sta nu leiding. Als je vragen hebt of je verveelt kom eens lang
En we zullen wel iets vinden om te doen

Siebe

Mijn tekstje is een schilderij dat ik nog moet schilderen. Ik wil je een mooi beeld laten zien. Ik laat je weten wanneer het klaar is om te bewonderen.