Algemene info

Welkom op de site van het Jeugdatelier Oranje Brugge! Leer de site kennen via onderstaand overzicht.

Het Jeugdatelier (of kortweg JA) is een jeugdbeweging voor kinderen en jongeren met en zonder functiebeperking. Meer info over onze werking is terug te vinden onder het tabblad OVER ONS.

Onze activiteiten gaan door in de Paul Gilsonstraat 26, 8200 Brugge.  Een routeplan kan je onderaan bij OVER ONS terugvinden onder de titel LOCATIES.

Ben je reeds vertrouwd met het Jeugdatelier en wil je weten wat er zoal gaande is op deze website en binnen het Jeugdatelier? Klik snel op het tabblad HOME en ontdek!

Ben je benieuwd hoe jouw leiding is na de activiteit, of ben je op zoek naar een jeugdbeweging en wil je ze eens leren kennen? Bekijk de leiding per groep door te klikken op LEIDING.

Wil je graag nog eens de activiteiten herbeleven of eens bekijken wat de andere groepen meegemaakt hebben? Onder het tabblad FOTO’S vind je zeker wat je zoekt!

Ben je op zoek naar de data van de volgende activiteiten of wil je weten wat er op het programma staat in de komende weken? In het boekje dat je toegestuurd krijgt, vind je alles terug. Het is ook te vinden op deze site. Klik snel op het tabblad DOCUMENTEN!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Of wil je graag eens proeven van het Jeugdatelier? Aarzel niet om ons te contacteren via CONTACT. Wij sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug!