Over ons

Welkom op de site van Jeugdatelier Oranje Brugge!

Hieronder vind je wat meer uitleg over onze site.

Het Jeugdatelier (of kortweg JA) is een jeugdbeweging voor kinderen en jongeren met en zonder functiebeperking. Meer info over onze werking is terug te vinden onder het tabblad ALGEMENE INFO

Onze activiteiten gaan door in de Paul Gilsonstraat 26, 8200 Brugge.  Een routeplan kan je hiernaast terugvinden onder de titel LOCATIES

Ben je reeds vertrouwd met het Jeugdatelier en wil je weten wat er zoal gaande is op deze website en binnen het Jeugdatelier? Klik snel op het tabblad NIEUWTJES en ontdek!

Ben je op zoek naar de data van de volgende activiteiten of wil je weten wat er op het programma staat in de komende weken? In het boekje dat je toegestuurd krijgt, vind je alles terug. Het is ook te vinden op deze site. Klik snel op het tabblad BOEKJE!

Wil je graag nog eens de activiteiten herbeleven of eens bekijken wat de andere groepen meegemaakt hebben? Onder het tabblad FOTO’S vind je zeker wat je zoekt!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Of wil je graag eens proeven van het Jeugdatelier? Aarzel niet om ons te contacteren via CONTACT. Wij sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug!